Kundvagn: 0 SEK 

 Gå till kassan

ARMBANDHALSBANDÖRHÄNGENRINGARPIERCINGKEDJORBERLOCKERMANSCHETTKNAPPAR
STÅLSMYCKENSILVERSMYCKENPÄRLSMYCKENLÄDERSMYCKENBIJOUTERIER
Köpvillkor

Allmänt

Ålder
Kund måste ha fyllt 18 år för att handla hos Saijtam. Om kundens ålder är under 18 år behövs målsmans tillstånd.

Priser
Priser är angivna i Skr och inkluderar svensk moms på 25 %. Priser gäller tillsvidare med reservation för eventuella felskrivningar och påverkan av tredje part.

Orderbekräftelse
Vid köp skickas en orderbekräftelse till angiven e-post med information om din beställning. I orderbekräftelsen får du också ett ordernummer som du kan referera till vid frågor eller kontakt med kundtjänst angående din beställning.

Leverans

Leveranstid
Leveranstid från beställning gjorts beräknas vara 1-4 arbetsdagar om varan finns i lager. Eventuella längre leveranstider anges i kassan.

Frakt och expeditionsavgift
Frakt och expeditionsavgift på 39 kronor tillkommer på alla order till Sverige, Finland och Danmark.

Betalning

1. Kortbetalning (avgift 0kr.)
Vi accepterar VISA och MasterCard.

2. Faktura - 14 dagar (avgift 50 kr.) - Endast Sverige
Betalningstiden är 14 dagar. Vi samarbetar med Klarna vid köp via faktura. En kreditupplysning görs på ditt personnummer och ditt köp är granskat och godkänt vid köptillfället av Klarna. Fakturaavgift på 50 Skr (inkl. moms) tillkommer. Vid försenad betalning av faktura tillkommer avgift på 50 kr. samt en dröjsmålsränta på 8 % + referensränta.

Klarnas köpvillkor. Om du vill kontrollera din faktura, mm se Klarnas tjänst    .
Ångerrätt/Returer/Reklamationer/Övrigt

Vi på Saijtam tillämpar öppet köp i 14 dagar räknat från varans emottagande.

Retur
Retur av vara skall ske inom 14 dagar från mottagandet. Vid returer tag kontakt med och ange ordernummer och vad som skall returneras. Varan skall vara oanvänd och retur skall ske i originalförpackning och emballage. Returens fraktkostnad står kunden för. När returen är mottagen betalar vi tillbaka den returnerade varans pris. Postförskottsavgift och fakturaavgift återbetalas ej.

Reklamationer
Reklamation av felaktig eller skadad vara skall ske inom 14 dagar. Vid reklamation tag kontakt med och ange ordernummer, vad du reklamerar och varför. Ange även om du önskar ersättningsvara eller pengarna tillbaka. Skicka sedan tillbaka den reklamerade varan i originalförpackningen så betalar vi tillbaka den reklamerade varans pris. Fraktkostnaden av den reklamerade varan står kunden för. Postförskottsavgift och fakturaavgift återbetalas ej.

Observera att vi inte har möjlighet att hämta ut returer/reklamationer som sker mot postförskott eller som ej är fullt frankerade.

Övrigt
Vi reserverar oss rätten att i vissa fall annullera en beställning.

Returadress:

  Saijtam Handelsbolag
  Box 97
  731 22 Köping